I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Renginių kalendorius

Renginiai kraunami

« Visi Renginiai

Artėjančių naujų mokslo metų aktualijos: kas naujo ir naudingo?

Rgp 28 /10:00 - 13:00

Artėjant naujiems mokslo metams, rugpjūčio 28 d., stebėkite Nacionalinės švietimo agentūros (NŠA) renginį visai švietimo bendruomenei „Kas naujo naujais mokslo metais?“. Jame bus pristatytos ateinančių metų aktualijos, naujovės ir naudinga informacija. Taip pat laukia specialaus kviestinio svečio įžvalgos apie nūdienos ir praeities mokytojų sąsajas.

Jau tradicija tapęs NŠA susitikimas su švietimo bendruomene prieš naujus mokslo metus kviečia pasikalbėti apie sprendimus ir priemones, kad mokslo metai prasidėtų ir ugdymo procesas vyktų sklandžiai.

„Kas naujo naujais mokslo metais?“ bus aptartos NŠA veiklos: nuo mokinių pasiekimų patikrinimų ir bendrųjų programų diegimo iki kvalifikacijos stiprinimo bei skaitmenos galimybių.

Renginio metu įžvalgomis dalysis ne tik NŠA specialistai. Šiemet prie jų prisijungs ir kolegos iš „Tūkstantmečio mokyklų“ programos, Lietuvos įtraukties švietime centro, Lietuvos švietimo centrų darbuotojų asociacijos, Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos. Jie pristatys, kokios dar galimybės laukia ateinančiais metais.

Transliaciją papildys ir specialus svečias – istorikas, Vytauto Didžiojo universiteto Švietimo akademijos kanclerio pavaduotojas Mindaugas Nefas, kuris bandys paaiškinti „Kodėl šių laikų mokytojui aktualus K. Binkio „Atžalynas”?”.

Renginys „Kas naujo naujais mokslo metais?“ vyks rugpjūčio 28 d., 10-13 val.

Renginio transliaciją stebėkite socialinio tinklo „YouTube“ NŠA paskyroje.

Renginio programa >>>>.

Detaliau

Data:
Rgp 28
Laikas:
10:00 - 13:00

Atnaujinta: 2024-08-21

Skip to content