I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Pradedama skelbti metodinė medžiaga naujam ugdymo turiniui

2024-09-05

Nacionalinė švietimo agentūra III-IV gimnazijos klasėms parengė chemijos, filosofijos, informatikos, inžinerinių technologijų, lenkų tautinės mažumos gimtosios kalbos ir literatūros, matematikos dalykams skirtą metodinę medžiagą naujoms mokymo(si) turinio temoms pagal bendrąsias programas mokyti.

Ši medžiaga prieinama švietimo portale e.mokykla.lt ir bus pildoma.

Metodinėje medžiagoje pateikiami mokymosi uždavinių ir vertinimo kriterijų, galimų mokymo(si) metodų ir siūlomos veiklos, užduočių, skirtų pasiekti mokymosi uždavinių, vertinti ir įsivertinti, namų darbų, siūlomos papildomos medžiagos, literatūros ar skaitmeninių mokymo priemonių, aprašytus temai išdėstyti reikalingus materialinius ir technologinius išteklius, kitos medžiagos, kurią galima naudoti pamokoje.

Mokytojų praktikų parengta metodinė medžiaga pristatoma tradiciniuose mokslo metų pradžios renginiuose mokytojams. Atsižvelgiant į jų klausimus ir pastabas, medžiaga gali būti tikslinama ir papildoma.

Šių dalykų metodinės medžiagos skelbiamos čia:

Metodinė medžiaga matematikai

Metodinė medžiaga inžinerinėms technologijoms

Metodinė medžiaga filosofijai

Metodinė medžiaga chemijai

Metodinė medžiaga informatikai

Metodinė medžiaga lenkų tautinės mažumos gimtajai kalbai ir literatūrai

Švietimo portale emokykla.lt taip pat skelbiami ilgalaikių planų pavyzdžiai, kuriuose pateiktos nuorodos į šaltinius su papildoma medžiaga, bei mokomųjų dalykų asociacijų rengta medžiaga.

Skip to content