I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


NŠA pradėjo egzaminų užduočių rengėjų atranką

2024-07-17

Nacionalinė švietimo agentūra (NŠA) paskelbė užduočių rengimo ir recenzavimo paslaugų tiekėjų konkursą. Jo metu atrinkti užduočių rengėjai ir recenzentai rengs užduotis 2024 – 2025 mokslo metų Nacionaliniam mokinių pasiekimų patikrinimui (NMPP), Pagrindinio ugdymo pasiekimų patikrinimui (PUPP), I ir II valstybinių brandos egzaminų (VBE) dalims.

Susidomėjusieji kviečiami registruotis dinaminių pirkimų sistemoje ir dalyvauti konkurse. Pasirinktas dinaminis pirkimo būdas leidžia registruotis potencialiems užduočių rengėjams ir recenzentams, kurių paslaugas Nacionalinė švietimo agentūra pirktų ateinantiems vieneriems, dvejiems ar trejiems metams.

Užsiregistravusieji į sistemą ir atitinkantys keliamus kvalifikacinius reikalavimus, būtų kviečiami rengti ir recenzuoti užduotis priklausomai nuo einamųjų metų poreikio.

Kvalifikaciniai reikalavimai užduočių rengėjų turimai patirčiai yra keliami ne atskiram asmeniui, o visai komandai. Tai leidžia prie patyrusių rengėjų prisijungti ir naujiems užduočių rengėjams.

Visiems minėtiems patikrinimams reikės parengti daugiau kaip 100 užduočių elektroniniu ir popieriniu formatu. 2024 – 2025 mokslo metų NMPP, PUPP, I ir II dalies VBE užduotys bus pradėtos rengti pagal Bendrųjų programų reikalavimus ir šiuo metu tikslinamus užduočių aprašus. Su užduočių aprašų projektais galima susipažinti NŠA interneto svetainėje.

Daugiau informacijos apie konkursą: 374299-2024 – Konkursas – TED (europa.eu).

Daugiau informacijos apie registraciją CVP IS:

https://vpt.lrv.lt/uploads/vpt/documents/files/LT_versija/CVP_IS/Mokymu_medziaga/Tiekejams/CVPIS_Registracija_tiekejams.pdf;

https://www.youtube.com/watch?v=Cbv9Kp1mtAQ.

Daugiau informacijos apie Europos bendrojo viešųjų pirkimo dokumento (EBVPD) pildymą:

https://www.youtube.com/watch?v=V9buN_j76cY.

Daugiau informacijos, kaip registruotis dinaminių pirkimų sistemoje šiame vaizdo įraše:

Skip to content