I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Kaip abiturientai gali pasitikrinti egzaminų rezultatus?

2024-07-12

Nacionalinė švietimo agentūra informuoja, kad abiturientai savo rezultatus gali sužinoti prisijungę prie Brandos egzaminų kandidatų darbų demonstravimo ir rezultatų skelbimo sistemos adresu https://rezultatai.nsa.smm.lt.

Prie sistemos kandidatai gali prisijungti su mokykloje gautu mokinio identifikaciniu (ID) numeriu ir slaptažodžiu. Jungiantis prie sistemos, prisijungimo vardo laukelyje reikia įvesti mokinio ID numerį (jį sudaro 7 skaičiai), slaptažodžio langelyje – įvesti keturis paskutinius kandidato asmens kodo skaičius. Nustatytą slaptažodį galima pasikeiti, tačiau nėra būtina.

Prie rezultatų sistemos galima ir per „Elektroninius valdžios vartus“, jei kandidatas turi asmeninį prisijungimą prie elektroninės bankininkystės. Norint prisijungti šiuo būdu rezultatų sistemoje reikėtų spausti nuorodą „Prisijungti per VIISP“ ir atlikti prisijungimo veiksmus.

Ką daryti, jei nepavyksta prisijungti prie egzaminų rezultatų skelbimo sistemos?

  • Rekomenduojame pasitikrinti, ar teisingai įvestas sistemos adresas (https://rezultatai.nsa.smm.lt) ar teisingai suvesti prisijungimo duomenys.
  • Rekomenduojame šiek tiek palaukti ir pabandyti prisijungti po 10-15 minučių dar kartą.
  • Rekomenduojame bandyti prisijungti iš kito įrenginio (mobilaus telefono, kompiuterio), turinčio kito tiekėjo interneto ar mobilaus ryšio prieigą.
  • Jei nepavyksta prisijungti nei per rezultatų skelbimo sistemą, nei per „Elektroninius valdžios vartus“ pabandžius kelis kartus, rekomenduojame kreiptis el. paštu rezultatai@nsa.smm.lt. Laiške būtina nurodyti savo vardą, pavardę bei mokykloje gautą mokinio identifikacinį numerį. Slaptažodis bus atkurtas į pradinį, t. y. jis vėl bus keturi paskutiniai jūsų asmens kodo skaičiai.
  • Jei kandidatas pamiršo ar pametė savo prisijungimo duomenis, jis turi kreiptis į savo mokyklą, kur ši informacija bus suteikta.
Skip to content