I–IV 8.00-17.00
V 8.00-15.45


Paskambinkite
8 658 18504



Parašykite
tiesiogiai




Sekite mus


Iki kitos savaitės pabaigos dešimtokai dar gali peržiūrėti savo atliktas PUPP užduotis

2024-06-14
Mokiniai, dalyvavę Pagrindinio ugdymo pasiekimų patikrinimo (PUPP) pagrindinėje sesijoje, turi galimybę iki birželio 21 d. elektroninėje testavimo sistemoje peržiūrėti savo atliktas užduotis.
Lietuvių kalbos ir literatūros bei gimtųjų kalbų PUPP darbų taškai, matomi elektroninėje testavimo sistemoje, yra tik dalis galutinio rezultato. Galutinis mokinio PUPP įvertinimas yra pateiktas rezultatų protokole.
Atkreipiame dėmesį, kad taškai už lietuvių kalbos ir literatūros PUPP dalies raštu kalbos taisyklingumo užduotį yra dalinami iš dviejų ir tas padalintas rezultatas yra sumuojamas su kitų patikrinimo dalių (žodžiu bei raštu) rezultatais ir bendras galutinis rezultatas perkeliamas į rezultatų protokolą.
Taip pat į rezultatų protokolą pritaikius koeficientus dėl specialiųjų ugdymosi poreikių atskiriems mokiniams yra pridedami taškai prie dalies žodžiu rezultato.
Mokiniai, prisijungę prie elektroninės testavimo sistemos, kurioje atliko užduotis, galės jas peržiūrėti ir matyti, kokius atsakymus pateikė. Konkretaus pasiekimų patikrinimo užduotis matoma prisijungus su tais pačiais prisijungimais, kurie buvo naudojami užduočiai atlikti. Pavyzdžiui, norint pamatyti savo atliktą matematikos patikrinimo užduotį, reikia įvesti matematikos patikrinimui skirtus prisijungimo duomenis.
Skip to content